ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ-САДИБИ ІГОРЯ СТРАВІНСЬКОГО В УСТИЛУЗІ

1 червня 2017р.

Одним з видів соціалізації людей похилого віку, який практикує ВОБФ «Карітас-Волинь» є участь в екскурсіях – паломницькі поїздки, відвідування історичних пам’яток, музеїв тощо. Нещодавно для учасників проекту «Соціалізація та реінтеграція жертв націонал-соціалізму» була організована екскурсія до музею-садиби Ігоря Стравінського у м. Устилуг.

Ігор Стравінський - відомий на весь світ композитор, якому аплодувала аудиторія Європи та США. Родом він з України, на Волині досі знаходиться будинок композитора, збудований за його власним проектом та який він особисто називав «райським куточком для творчості». Сьогодні тут на громадських засадах діє музей Ігоря Стравінського, а також проводяться міжнародні фестивалі класичної музики «Стравінський та Україна».
Екскурсія була органічно доповнена виступом камерного оркестру «Елегія» в актовому залі музею. Усі учасники проекту гарно та змістовно провели час. Завершилася подорож відпочинком на природі поблизу мальовничого озера.