ЗВІТ ВОБФ «КАРІТАС-ВОЛИНЬ» ЗА РОЗПОДІЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ-3 У 2016 – 2017 РОЦІ

22 березня 2017р.

У листопаді 2016 року до ВОБФ «Карітас-Волинь» надійшов черговий гуманітарний вантаж вагою 11439 кг. Надавач гуманітарної допомоги – бельгійська благодійна організація «Україна-проект-Едегем». Набувачами отриманої допомоги є: малозабезпечені та багатодітні сім’ї, внутрішньо переміщені особи, учасники АТО та члени їх родин, люди похилого віку, інваліди, сироти та інші вразливі верстви населення. Крім цього, допомога надається установам та організаціям. Результатом такої співпраці є щорічна благодійна підтримка для лікарень, освітніх установ, що дає змогу покращити матеріально-технічну базу цих закладів.

Відповідно до плану розподілу «Карітас-Волинь», даний гуманітарний вантаж було надано таким організаціям:

1. Тернопільська обласна лікарня «Хоспіс», с. Плотича Тернопільська обл. – медичне приладдя б/в (290 кг), кухонне приладдя б/в (512 кг), меблі б/в (1000 кг), інвалідні візки (180 кг, 4 шт), ходунки б/в (20 кг, 5 шт). Всього організація отримала 2002 кг.

2. Мервинська сільська рада, с. Мерва, Горохівський р-н, - одяг б/в (700 кг), взуття б/в  (50 кг), простирадла, ковдри б/в (100 кг), кухонне приладдя б/в (50 кг), іграшки б/в (50 кг). Всього організація отримала 950 кг.

3. УГКЦ Парафія Успіння Пресвятої Богородиці, м. Любомль –одяг б/в (500 кг), взуття б/в (30 кг), простирадла, подушки, ковдри, рушники б/в (50 кг), іграшки б/в (20 кг), кухонне приладдя б/в (50 кг). Всього організація отримала 650 кг.

4. ГО «Творці історії», м. Нововолинськ – одяг б/в (600 кг), взуття б/в (50 кг). Всього організація отримала 650 кг.

5. Нововолинське Вище Професійне Училище №1, м. Нововолинськ - одяг б/в  (500 кг), тканини та швейні матеріали б/в (500 кг), шкільні матеріали б/в (89 кг). Всього організація отримала 1089 кг.

6.  Волинська обласна громадська організація «ІНВА-ВОЛИНЬ», м. Луцьк – одяг б/в (600 кг), ходулі б/в (20 кг, 5 шт), інвалідні візки б/в (180 кг, 4 шт). Всього організація отримала 800 кг.

7. Волинський обласний благодійний фонд «Карітас- Волинь», Нововолинськ – одяг б/в (2512 кг), взуття б/в (534 кг), простирадла, ковдри і подушки, рушники б/в (631 кг), матраци б/в (240 кг, 23 шт), велосипеди б/в (135 кг, 12 шт), іграшки б/в (140 кг), штори б/в (203 кг), тканини та швейні матеріали б/в (150 кг), ходулі та палиці б/в (28 кг, 7 шт). меблі б/в (145 кг), сумки б/в (104 кг), шкільні матеріали б/в (160 кг), інвалідні візки б/в (210 кг, 4 шт), санітарно-технічне обладнання б/в (75 кг), килими (31 кг). Всього організація отримала 5298 кг.

ВОБФ «Карітас-Волинь» та організації, які отримали гуманітарну допомогу висловлюють щиросердечну подяку бельгійський благодійній організації «Україна –проект - Едегем» за надану підтримку, яка у теперішній складний для України час є надзвичайно важливою. Висловлюємо впевненість у збереженні сформованих дружніх відносин і сподіваємося на подальшу
співпрацю. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі !